Over Mieterse Media
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,bridge-core-2.3.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-422

Over Mieterse Media

“Verhalenverteller in woord en beeld”

 

Een foto is de reflectie van de ziel. Al jaren vertel ik mensen hun verhaal door het op beeld vast te leggen. Ik ben hier ooit mee begonnen omdat ik bepaalde momenten in mijn eigen leven wilde vastleggen. De momenten vervagen, maar foto’s houden de herinneringen in leven. Foto’s maken deze mooie momenten tastbaar, geven ze bezieling.

 

Door mijn achtergrond in psychologie weet ik wat de ziel beweegt. Ik neem onzekerheden weg en stel iedereen op zijn of haar gemak. Dat is mijn kracht. Een photoshoot moet een ontspannen en vooral leuke beleving zijn. Voor mij gaat het om de ervaring van de fotoshoot van begin tot eind. Het samen zoeken naar inspiratie, de symbiose de er ontstaat, de kunst van juist datgene vastleggen wat die persoon kenmerkt. Je vertelt immers iemands verhaal. Dit kan je alleen doen door met elkaar in gesprek te gaan en de tijd te nemen.

 

Ik vertel niet alleen graag het verhaal van een persoon, maar ook van een bedrijf. Vooral start-ups die zoekende zijn naar hun gezicht help ik daar graag bij. Door in gesprek te gaan en te kijken naar het DNA van de organisatie geef ik samen met deze ondernemers vorm aan een passende content- en communicatiestrategie. Hierbij adviseer ik ook op het gebied van branding, positioning en het bepalen van een tone of voice. Daarnaast ondersteun ik in Social Media beheer of neem dit volledig over.

 

Op zoek naar echte content met bezieling? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

–  Janina Pieterse