Nevel Artisan Ales
1011
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1011,bridge-core-2.3.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-422

Omschrijving van het evenement:

Lokaal bier brouwen is nogal een opgave. Ingrediënten als mout en hop komen vaak van over de hele wereld. Dat zien wij graag anders en daarom heeft Nevel de handen ineen geslagen met o.a. boer Hans Lamers van Boerderijwinkel Heuvelhof uit Groesbeek. Zonder onnodige partijen, direct van boer tot brouwer, verbouwt boer Hans extreem lokale, onbespoten, Gelderse brouwgerst met aandacht voor de natuur. De oogst vindt deze week plaats en dat is best wel heel speciaal en reden voor een feestje. Dat boer Hans revolutionair is, dat weten wij al een tijdje, maar nu willen we dit ook met je delen:
Zondag 4 Augustus tussen 14:00-18:00 kun je terecht bij boer Hans om te kijken naar de laatste oogst, alles te weten te komen over (de mogelijkheden van) lokale gerstteelt en met ons een Nevel bier te drinken om dit moment te vieren. Hans vertelt je alle ins en outs! Naast akkerbouw is boer Hans ook gepassioneerd over z’n koeien. Met trots houdt hij (Nederlands’ eigen) Lakenvelder koeien voor de slacht. Die kun je komen proeven! Hans serveert z’n eigen kroketten. Groesbeeks’ eigen Brouwerij d’n Drul viert dit moment met ons en zal eigen bieren tappen. Meer zin in een wijntje? Geen probleem! Wijnhoeve de Colonjes komt ook even kijken. De dochter van boer Hans zal zorgen voor limonades. Ook mag je lekker in het hooi spelen en klimmen.

Categorie
Bedrijfsfotografie, Fotografie