Testimonials
902
page-template-default,page,page-id-902,bridge-core-2.3.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-422,elementor-page elementor-page-902
"Ik raad Janina bij iedereen aan"
5/5
Als het gaat om foto’s van mezelf maken, ben ik altijd extreem kritisch. Maar Janina leverde prachtige foto’s af die zelfs mijn verwachtingen overtroffen. Ze maakt super mooie foto’s en ze heeft ook oog voor het totaalbeeld. Ik vond het prettig samenwerken, Janina stelt je op je gemak en dat zie je ook aan de foto’s. Ik ben er ontzettend blij mee en raad Janina ook bij iedereen aan!
"Janina heeft onze dag op een ontspannen manier vastgelegd"
5/5
Samen eten, samen drinken, samen zijn en samen vieren, dat was onze dag en dat is precies wat we terug zien op de foto’s. We zijn er blij met het oog voor detail van Janina. Janina heeft onze dag op een ontspannen manier vastgelegd. We wilden geen fotoshoot maar wel de dag vastleggen en precies dat deed Janina. We hebben fijn contact vooraf gehad waardoor we konden aangeven wat we belangrijk vonden en daar heeft ze extra aandacht aan besteed. Maar daarnaast zorgde haar inzicht er ook voor dat bijzondere momenten waar we zelf van te voren niet aan hadden gedacht werden vastgelegd. En daar zijn we heel blij mee!
"Hoe Janina werkt met kleurencompositie is onwerkelijk goed"
5/5
Werken met Janina opende voor mij verschillende deuren. Vaak ben ik zenuwachtig of ongemakkelijk voor de camera, maar als ik met Janina werk voelt het als een gezellig dag. Alsof je ergens op terrasje zou zitten of een mooie wandeling maakt door het bos. De kwaliteit van de foto’s en hoe Janina werkt met kleurencompositie is onwerkelijk goed. Door haar fotografie ben ik sta ik beter in mijn schoenen om mijn merk en mezelf met trots te presenteren.
"Ze is een hele niet-aanwezige maar toch aanwezige fijne bruiloftsfotograaf!"
5/5
Janina heeft afgelopen zomer foto’s gemaakt op onze bruiloft. Onze wens was dat er geen “standaard/geposeerde” foto’s gemaakt werden en dit paste ook wel bij Janina. Ze is een hele niet-aanwezige maar toch aanwezige fijne bruiloftsfotograaf! Dit hoorden we ook van onze gasten terug.